Om Tingströms Hemservice

Tack för att Du hjälper oss att bli bättre!

Om Företaget

Sedan starten den 1 juli 2007 har Tingströms Hemservice mer än tiodubblat sin omsättning och är idag 15 anställda. Företaget står för kvalificerade hushållsnära tjänster, allt från städning och tvätt till trädgårdsarbete och barnpassning, i en anda som präglas av hög kvalitet och personliga relationer.

Vi på Tingströms Hemservice lägger stor vikt i att du ska känna dig trygg med att anlita oss därför ingår det att du får en och samma kontaktperson som utför arbetet. Detta ger kontinuitet, trygghet och förtroende. Företaget håller samtidigt ett brett koncept i form av veckostädning, flyttstädning, företagsstädning, butiksstädning samt trapp- och kontorsstädning.

Tingströms Hemservice AB är certifierade i systematiskt arbetsmiljöarbete och har kollektivavtal för alla anställda.
Alla anställda kan legitimera sig med företagslegitimation ID06 för din säkerhet.

Vi ser fram emot att få träffa er!

Helene Tingström - VD

Helene Tingström, VD

Helene som driver Tingströms Hemservice AB startade företaget i juli år 2007 i samband med att rut-avdraget infördes. Helene hade jobbat inom vården i hela landet och kände att hon ville göra något mer.

Helene fick upp intresset på hushållsnära tjänster. Det visade sig att vara rätt i tiden och hon hade redan från början mycket att göra. Helene driver nu företaget i hela Blekinge kommun och stormtrivs i sitt arbete.

Tingströms Hemservice AB lägger stor vikt på trygghet och kvalitet.

Kerstin Larsson - Ekonomi

Kerstin Johansson, Ekonomiansvarig

Kerstin har jobbat på företaget sedan året 2012. Kerstin ville byta bransch och göra något annat och hamnade hos Tingströms Hemservice.

Kerstin trivs med utmaningar och tycker att det är härligt att arbeta tillsammans som ett team för att nå nya mål och bra resultat.

Tekla Tingström - Logistik

Tekla Tingström, Logistik & Kundservice

Tekla samordnar och ansvarar för en effektiv produktion för Tingströms Hemservice AB och står för kundservice och den dagliga planeringen.

Tekla anser att det är ett varierande och kreativt yrke där man ständigt jobbar med att förbättra och utveckla verksamheten.

Vi finns för dig!

En enklare vardag – Kontakta oss idag för en kostnadsfri bokningsförfrågan – Vi finns för dig!